Αχαια Φωτια : Φωτιά στην Αχαΐα: "Μάχη" με τις φλόγες για δεύτερη ημέρα / Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας.

Αχαια Φωτια : Φωτιά στην Αχαΐα: "Μάχη" με τις φλόγες για δεύτερη ημέρα / Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας.. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην.

Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Δυτική Αχαΐα: Νέος συναγερμός για φωτιά! Καίγεται έκταση ...
Δυτική Αχαΐα: Νέος συναγερμός για φωτιά! Καίγεται έκταση ... from tempo24.news
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Παράλληλα, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Παράλληλα, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Κλειστή η νέα εθνική οδός. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση.

Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Φωτιά στην Αχαΐα: Καλύτερη η εικόνα του πύρινου μετώπου ...
Φωτιά στην Αχαΐα: Καλύτερη η εικόνα του πύρινου μετώπου ... from www.newsit.gr
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Κλειστή η νέα εθνική οδός. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην.

Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό.

Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Παράλληλα, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω.

Παράλληλα, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό.

tempo24.gr - ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΑΤΑ ...
tempo24.gr - ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΑΤΑ ... from i.ytimg.com
Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Κλειστή η νέα εθνική οδός. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook